Onze services

Van ontwerp en productie tot montage en nazorg.

Tagline

Tekening

Ervaren tekenaar-projectleiders verzekeren hoogwaardige ontwerpen en gedetailleerde staalconstructies. Hun jarenlange expertise zorgt ervoor dat de tekeningen rekening houden met efficiënte productie en montage. Bovendien gebruiken de tekenaars bij DDS de meest geavanceerde hard- en software op de markt, wat resulteert in foutloze 3D-tekeningen.

Snel & efficiënt

De combinatie van tekenaar en projectleider zorgt voor een door en door kennis van het project en een heel dynamische manier van werken.

Real-time samenwerking

Dankzij een continue en duidelijke communicatie brengt Dugardein De Sutter zelf de moeilijkste projecten tot een goed einde.

Tagline

Productie

Op vandaag is Dugardein De Sutter uitgegroeid tot een dynamische speler met  een eigen constructie-atelier van 4.000 m² met twee ploegen. Dit biedt de mogelijkheid om zeer snel in te spelen op onverwachte behoeftes.

Machinepark

Ons machineparkHet machinepark bestaat uit een boor- en zaagstraat, een pons- en kniplijn en tal van bijkomende afwerkingsmachines die werkstukken nauwkeurig bewerken.

Nachtploeg

Dankzij de nachtploeg is DDS in staat om in een mum van tijd staalconstructies op maat te vervaardigen.

Tagline

Montage

Dugardein – De Sutter heeft eigen toegewijde montageteams met ervaring, die geen enkel detail overslaan en altijd streven naar perfectie op de werf. De expert-monteurs van DDS zorgen voor vakkundige en zorgvuldige montage, waarbij kwaliteit en precisie centraal staan.

Montagelogistiek

Dugardein De Sutter beschikt over eigen transportmiddelen, telescoopkranen en hoogwerkers.

Complexe montages

Moeilijke en complexe montage opdrachten behoren tot de specialiteit van DDS. Grote hoogtes, diepe kelders of nauwe doorgangen. Geen uitdaging te groot voor monteurs van DDS.